Beleef Zonnemaire

Kunst – Cultuur – Muziek – Historie

Over ons

Stichting Beleef Zonnemaire is net als het evenement dat zij organiseert altijd in beweging. Het evenement weerspiegelt de verbinding tussen de historie, kunst en cultuur in en rondom Zonnemaire. De kracht van de stichting is juist deze verbinding, die creativiteit en lef losmaakt om iets unieks te creëren en het verschil te maken.

Het team van Stichting Beleef Zonnemaire bestaat uit inwoners van Zonnemaire met verschillende expertises die hun krachten bundelen. Zij waarderen de reacties van de bezoekers van hun evenement en doen er alles aan om succesvolle evenementen neer te zetten en doelstellingen te behalen. Het streven is altijd om een stap extra te zetten en de lat weer iets hoger te leggen.

De missie van de stichting is alles draait om verbinding. Door mensen samen te brengen en de verbinding te zoeken tussen historie, kunst en cultuur, wordt er een unieke beleving gecreëerd voor de bezoekers. Stichting Beleef Zonnemaire blijft zich inzetten om deze verbinding te blijven leggen en zo een bijzondere ervaring te bieden voor iedereen die hun evenement bezoekt.

 

Sponsoren

Beleef Zonnemaire wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

©2022 Beleef Zonnemaire. Website mede mogelijk gemaakt door Webstead